Star Wars Dawn of the Jedi Civil War

Efterdyningar

session 8

Perdico och hans mannar rusade in efter HE, Dune och Roxoron besegrat alla Nostros män mot alla odds. Dune tog en vibro-blade i nedre torso och sårades. Han fick första hjälpen och bacta av Beng. Dune gick tillbaka och sov. Bongio transporterade HE till Heker.
Roxoron gick sedan in i Nostros privata rum. Där blev han tillfrågad om han kunde hjälpa Perdico att öppna ett kassaskåp. Han sa han inte var bekant med sådana lås. Roxoron lyckades sno med sig en datapad vid skrivbordet som tillhört Nostros.

På väg tillbaka till sin boning assisterade Roxoron en Blood Fang att besegra två Steel Eagles. Den ena vars de tog tillfånga.
Väl tillbaka på Perdico’s klubb satt sig Roxoron och mediterade. Då han kände något kalla på honom igenom kraften. Han förstod genast att det måste vara Holocronen han hittat i jedi tornet. Den var placerad inuti HE som var då under reparation av Heker.

Roxoron tog sig till Hekers rum men lyckades inte övertala honom att öppna. Roxoron berättade vad han var ute efter och då blev Heker nyfiken, men Roxoron lovade inte berätta. Deras grälande väckte Dune, som tog sig till baren och fick Kreto att öppna dörren från bardisken.

Väl inne förklarade Heker sina motiv och Roxoron förklarade att Perdico önskar behålla honom för sina mekaniska kunskaper. Roxoron förklarar för honom att han bör stanna och att han kommer få det svårt att fixa papper åt honom.

Roxoron tar med sig Holocronen in på sitt rum och Lucien Draay berättade ytterligare för honom om hans förmågor att se in i framtiden med stor exakthet och dess möjligheter för att förändra världen till det bättre. Han talade också om jedi ordern och deras otillräckliga metoder och den begränsade naturen i jedi-koden och deras sätt att lära ut den. Att man måste försöka se de goda effekterna i ett större perspektiv.
Slutligen gav han en lektion i vilket perspektiv man ska se på tiden för att använda hans tekniker. Man ska se all tid som existerande samtidigt som en stor klump där allt sitter ihop och är en enhet. Detta på gick i en timme.
Han nämnde också hans ursprung och vikten av att själv söka sitt förflutna för att förstå sin plats i universum och i kraften.

Dune behövde se till sina sår i en Bacta Tank. Så han tog sig över till Nostros gamla lya och övertalade den Twilek han tidigare använt som köttsköld i striden att stoppa honom i en Bacta tank. Han tog av sig alla sina kläder och tillgångar och lade sig där i.

De sov sedan igenom natten.

Comments

FireVisor

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.