Star Wars Dawn of the Jedi Civil War

Return to the Academy

session 10

Gruppen reser till Dantooine. De blir direkt mottagna av Be’din vid landningsplatsen. Han hälsar alla hjärtligt välkomna och är mycket glad att se Roxoron återvända från sitt uppdrag levande. Be’din talar länge med Fritz om hans motivationer jämte republiken, jedi-ordern och kommande kriget.

De blir senare visade till sina gästrum. HE-101 DE vill skaffa nya uppgraderingar till sin droid så han övertalar Fritz att gå till den lokale vapenhandlaren [[:harak]. De lyckas inte övertala honom att göra buisness alls.
Fritz försöker då övertala Dune att hjälpa till men han är mer intresserad av att observera Padawan lärlingarnas träning.
Fritz träffar på en Ithorian Jedi i en korridor. De talar en stund med varandra och han bjuder in Fritz till en träningssession i dojon.

Medans går Roxoron till Per som har fått bo tillsammans med ynglingarna. Han blir väldigt glad över att få återförenas. Han berättar att han fått bo där tills vidare, men att en av ynglingarna har sagt att han känner att Per har innesittande förmågor, och att det är därför han får bo där. Per klagar lite på att det inte finns några leksaker, men konstaterar att det trots allt är bättre än på Taris.
Just då får Roxoron ett telepatiskt meddellande som kallar på honom att ta sig till träningsdojon.

I träningsdojon möts Roxoron av Fritz, HE och 5 Jedi. Först ut så tar Fritz en träningsmatch mot Minda. Först blir Fritz nästan besegrad på grund av hennes starka psioniska förmågor att försvaga kroppen. Men han lyckas på ett taktiskt sätt återhämta sig på en låda. Bortom hennes räckvidd.
Efteråt så agerar Fritz väldigt empatiskt mot henne, och hon använder kraften för att hela dem båda efteråt med hjälp av resten av alla jedi.
Roxoron och HE-101 DE tar tillsammans sig ann två jedi-krigare. De lyckas också besegra dem.

Comments

FireVisor

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.